image

Poručite proizvod sada

Dodatni popust na više krema!
Preostalo vrijeme za kupovinu
Sati
Minuta
Sekundi
po akcijskoj cijeni
Trenutno 8 korisnika naručuju
Polisa privatnosti

O KREMI

IZGLEDAJTE PREKRASNO BEZ OBZIRA NA GODINE

Šta je goji krema?
Inspirisani hidratantnim svojstvima Goji bobica, predstavljamo Vam revolucionarno rešenje u borbi protiv starenja kože. Rađena po tradicionalnoj Japanskoj recepturi, organske himalajske bobice su pažljivo kombinovane sa sastojcima za negu kože uključujući hijaluronsku kiselinu i retinol, te kožu čini zategnutom i mekom na dodir. Goji bobice su poznate i kao vučije bobice i vekovima su prisutne u istočnjačkoj alternativnoj medicini kao „izvor mladosti“. Kontinuirano korištenje kreme hidrira i revitalizira kožu čineći je mlađom i odmornijom.

 

KORISNO

Kako krema deluje?
Goji krema predstavlja multivitaminsku bombu sa višestrukim dejstvom. Raznovrsnost jedinjenja koja sadrži obezbeđuju

  • Smanjenje bora i hidratantnost kože
  • Čišćenje lica
  • Opuštajući efekat na nervni sistem


Pored toga prikladna je za sve tipove kože.

ZAPAMTITE: SAMO JE NEGOVANA KOŽA LEPA KOŽA

Koža je najveći organ, koji je prva linija odbrane od svih štetnih uticaja: vremena, hladnoće, toplote, štetnih agenasa. Zbog negativnih efekata svega navedenog starenje se ubrzava a vremenom koža izgleda zapostavljeno. Potrebno je kontinuirano hraniti kožu kako bi izgledala lepo i što je najvažnije kako bi suzbila štetne uticaje različitih faktora.

Content sample

SMANJENJE BORA I HIDRATANTNOST

Goji bobice sadrže bioaktivne komponente kao što su arabinogalaktan, zeaksantin, prekursor vitamina C, vitamin E i karotenoide. Svi oni predstavljaju jake antioksidanse u borbi protiv slobodnih radikala-glavnih uzročnika starenja kože. Zajedničkim delovanjem smanjuju bore i čine kožu glatkom redukujući broj slobodnih radikala i pospešujući produkciju kolagena i elastina. Sa druge strane hijaluronska kiselina dopunjava njihov efekat vezujući vodu čime obezbeđuje koži potrebnu vlažnost.

ČIŠĆENJE LICA

Solavetivon je komponenta kreme odgovorna za čišćenje kože zbog svojih antibakterijskih i antigljivičnih sposobnosti a tu je i beta sitosterol koji je antiinflamatorni agens te umiruje nadraženu kožu. Vitamin K odklanja pigmentaciju kože a niacin normalizuje cirkulaciju na površini kože, čisti je od toksina i podstiče regeneraciju.

OPUŠTAJUĆI EFEKAT

Za blagotvoran efekat na nervni sistem odgovorna je supstanca betain.

ZAŠTO BAS GOJI KREMA?

U kratkom vremenskom periodu zadobili smo poverenje klijenata širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske, a o kvalitetu proizvoda svedoče i hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta među kojima su i neka svetski poznata imena poput Kate Moss i Micka Jagera. Ne čekajte, naručite kremu što pre, iskoristite akcijsku cenu i poklonite nešto lepo svojoj koži.

PAŽNJA! KREMA JE DOSTUPNA PO PROMOTIVNIM CENAMA DO ISTEKA ZALIHA!