image

Poručite proizvod sada

Dodatni popust na više krema!
Preostalo vrijeme za kupovinu
Sati
Minuta
Sekundi
po akcijskoj cijeni
Trenutno 24 korisnika naručuju
Polisa privatnosti

O PREPARATU

Šta je ELLA Cosmetics hair colour restoring krema?
Razvijana preko 45 godina ELLA Cosmetics hair colour restoring krema predstavlja efikasan tretman za prekrivanje sedih, namenjen i ženama i muškarcima. Njena specijalno dizajnirana formula postepeno vraća prirodan izgled kose. Sam proces podrazumeva kontinuiranu upotrebu kreme do postizanja željenog efekta, a zatim održavanje boje povremenim nanošenjem.

KORISNO

Kako ELLA Cosmetics hair colour restoring krema deluje?
Krema deluje direktno na hemijske procese u dlaci.

  • Stimuliše pigmentaciju te dlaci vraća prirodnu boju
  • Pogodna je za sve tipove i boje kose
  • Ne oštećuje dlaku

Dokazano je 95% uspešnosti proizvoda, nakon pravilne upotrebe.

image

NAČIN KORIŠĆENJA

Pre nanošenja ELLA Cosmetics hair colour restoring kreme preporučuje se pranje kose šamponom za farbanu kosu. Proizvod utrljati u sede pramenove i nežno masirati. Kremu ne ispirati! Postupak je potrebno svakodnevno ponavljati u trajanju dve do tri nedelje, a nakon postizanja željenog efekta jednom do dva puta sedmično.

SAVETI ZA BOLJI EFEKAT

Ne koristiti regenerator! Proizvod već sadrži regenerator i korišćenje dodatnog može umanjiti uspešnost.

Nakon nanošenja proizvoda kosu stilizovati upotrebom fena, jer topao vazduh pomaže sastojcima da prodru dublje u dlaku i brže reaguju. 

ZAŠTO ELLA Cosmetics hair colour restoring krema?

Seda kosa više nije nešto što ukazuje na starost i često dovodi do nesigurnosti. Dosadašnja rešenja su bila farbanje i skupi tretmani. ELLA Cosmetics hair colour restoring je jednostavno i povoljno rešenje koje deluje na prirodne procese u dlaci. Sa dokazanom efikasnošću od 95% najčešće je preporučen proizvod za rešavanje sedih. Godinama korišćena na svetskom tržištu sada je dostupna i kod nas. Naručite ELLA Cosmetics hair colour restoring kremu po akcijskoj ceni i vratite sebi mladalački izgled i samopouzdanje.

image