image

Poručite proizvod sada

Dodatni popust na više krema!
Preostalo vrijeme za kupovinu
Sati
Minuta
Sekundi
po akcijskoj cijeni
Trenutno 4 korisnika naručuju
Polisa privatnosti

O PREPARATU

ZA FATNTASTIČAN IZGLED NIJE POTREBNO MNOGO

Šta je FEG serum?
Ono što će da obraduje žene prema kojima priroda nije bila darežljiva, je da uz ovaj proizvod sve mogu da imaju guste i duge trepavice. FEG serum je potpuno prirodan preparat sa posebno kreiranom formulom koja poboljšava kvalitet trepavica.

Zvuči predobro da bi bilo istinito ali možete produžiti trepavice bez zakazivanja u salonima ljepote i lijepljenja vještačkih trepavica.

Svakih mjesec dana ste kod svoje kozmetičarke? Plaćate skuplje profesionalnu šminku zbog vještačkih trepavica. Od sada možete da zaboravite na trošenje vremena i para na ovakve tretmane jer možete imati prirodne duge i guste trepavice uz FEG serum.

KORISNO

Kako preparat djeluje?
Aktivni sastojci seruma djeluju višestruko:

  • Aktiviraju rast novih folikula
  • Podtiču rast postojećih i jačaju ih
  • Djeluju na epidermalni sloj čime usporavaju opadanje trepavica

Serum se može koristiti i na obrvama za efekat gušćih i tamnijih obrva.

image

EFEKTI

Gušće i duže trepavice za samo dvije nedjelje

Redovnim korišćenjem seruma na pravilan način, trepavice postaju gušće i tamnije, a prvi rezultati su vidljivi za dvije do četiri nedelje. Korisnice širom svijeta su potvrdile da efekat ne izostaje.

PRAVILNO NANOŠENJE

Preparat je najbolje nanositi nakon umivanja. Nanosi se poput eyelinera, na korijen trepavica duž čitavog kapka dva puta dnevno.

 

ZRAČITE ZADOVOLJSTVOM I SIGURNOŠĆU

Ne postoji ništa privlačnije u ženskom pogledu od dugih i gustih trepavica, koje su do sada bile stvar dobre šminke ili genetike. Uz FEG serum pruža se svima prilika da izgledaju holivudski. Pridružite se i vi zadovoljnim korisnicima širom svijeta i dodajte šarm i zadovoljstvo vašem pogledu uz akcijsku cijenu FEG seruma.

Priča zadvoljne korisnice Dijane:

Više se ne patim od stavljanja vještačkih trepavica. Evo kako su moje postale duže i gušće.

Ne mogu reći da sam nezadovoljna dužinom svojih trepavica, ali jednostavno ima nešto posebno u tom ženskom pogledu sa dugim, gustim, tamnim trepavicama. E to me vuče da svakodnevno stavljam vještačke trepavice tj. to me vuklo. Nisam nikada razmišljala o proizvodima za povećanje trepavica, navikla sam na vještačke, mada ne izgledaju uopšte prirodno, ali sam sasvim slučajno naletila na FEG serum. Pročitala sam uputstvo, nije mi djelovalo komplikovano. Počela sam sa korišćenjem i gle čuda i moje nevjerice, već nakon 7 dana vidiljivi su rezultati. Nastavila sam sa korišćenjem prateći uputstvo i došla sam do toga da sam zadovoljna dužinom i gustinom trepavica a za poptuni efekat dovoljno mi je nanošenje maskare. 

SPECIJALNA PONUDA VAŽI DO ISTEKA ZALIHA!

image