image

Poručite proizvod sada

Dodatni popust na više krema!
Preostalo vrijeme za kupovinu
Sati
Minuta
Sekundi
po akcijskoj cijeni
Trenutno 11 korisnika naručuju
Polisa privatnosti

O PREPARATU

Šta je štipaljka KLASVSA?
Štipaljka KLASVSA predstavlja inovaciju i rješenje problema kako osoba koje hrču, tako i onih koji spavaju pored. Uz ovaj  proizvod nema više neprospavanih noći i prevrtanja po krevetu. Jednostavno, efikasno, povoljno.

KORISNO

Način djelovanja
Ova inovativna štipaljka sadrži dva prirodna magneta, zahvaljujući kojima je efikasnija od sličnih proizvoda. Djeluje tako što magnetno polje pomaže  da disajni putevi u toku spavanja ostanu otvoreni i

  • u potpunosti sprječava hrkanje ili
  • ublažava hrkanje

 

image

DRUGI POZITIVNI EFEKTI

Korišćenje ovog proizvoda, mijenja naviku disanja na usta a time sprječava infekcije respiratornih organa i smanjuje pritisak na respiratorni i cirkularni sistem uzrokovan hipoksijom.

NAČIN KORIŠĆENJA

Zbog svog prilagodljivog oblika štipaljku mogu da koriste i muškarci i žene. Upotreba je jednostavna, štipaljka se raširi i zakači za prostor između nozdrva. Ujutro je potrebno štipaljku oprati i dezinfikovati kako bi bila bezbjedna za ponovnu upotrebu.

KAKO NASTAJE HRKANJE?

Hrkanje je zvuk koji proizvodi strujanje vazduha i vibracije mekog tkiva nebca i uvule prilikom udisanja na usta. To je mehanički proces za koji smo pokazali da se može mehanički regulisati. Skrećemo pažnju na to da pored toga što je iritantno hrkanje može biti znak teškog poremećaja.

ZBOG ČEGA UZETI OVAJ PROIZVOD?

Kao što je već navedeno hrkanje je iritantno ali nerijetko i znak poremećaja. Mislite na zdravlje sebe ali i svojih voljenih i obezbjedite svima kvalitetan i miran san. Iskoristite akcijsku ponudu štipaljke i riješite se hrkanja.

image